banner

Our Projects

Auburn University Jordan-Hare Press Box Renovation


Projects
Projects
Projects
Projects
Projects
Projects
Projects
Projects
Projects
Projects
Projects
Projects
  • 10,800 square-foot demolition and renovation to the Auburn University Jordan-Hare Stadium press box to convert the existing space to premium seating and new club space, as well as updated coaches’ and television booths
  • Includes premium outdoor seating on the 50-yard-line, a climate controlled interior lounge, exceptional restroom facilities and private elevator access
  • On each side of the club are renovated coaches’ booths, an SEC officials’ booth and television booth with new finishes
Location:

Auburn, Alabama

Client:

Auburn University Facilities Management

Architect:

HOK Architects

Office:

Auburn